Β. Συγλέτος: «Όποιος θέλει πρωτάθλημα πρέπει να… ματώσει για να το κατακτήσει και είμαστε έτοιμοι για αυτό»

Δηλώσεις για τον μεγάλο «τελικό» του Άλογου Μαλεβιζίου με τους Νέους Αλμυρού παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Συγλέτος.

Ο πρόεδρος του Αλόγου αναφέρθηκε αρχικά στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του στον δεύτερο γύρο μετρώντας 11 συνεχόμενες νίκες με αποτέλεσμα να έχει μπει για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου.

Παράλληλα ο ίδιος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες της Τυλίσου το απόγευμα της Κυριακής για να βοηθήσει με την φωνή του τους παίκτες του Μάικ Παρθενάκη για τη νίκη και τον τίτλο.

Ακόμα ο Βασίλης Συγλέτος τόνισε ότι όποιος θεωρεί δεδομένο ήδη τον πρωταθλητή θα κάνει μεγάλο λάθος, αφού άπαντες στο Άλογο πιστεύουν στο… θαύμα και στη νίκη με τρία γκολ διαφορά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αφού από την τελευταία ήττα μας που ήταν στην έδρα των Νέων Αλμυρού, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε 11 συνεχόμενα παιχνίδια που μας έχει βάλει στο… κόλπο του τίτλου.

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η ομάδα μου θα δώσει το 200% όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για το πρωτάθλημα. Στην έδρα μας όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και κανένα σκορ. Περιμένουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην Τύλισο και να γίνει ο 12ος παίκτης με την φωνή του.

Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει από την προ τελευταία αγωνιστική. Ο αντίπαλος θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Εμείς θα είμαστε εκεί την Κυριακή και θα παλέψουμε για τη νίκη που χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι απλά διαδικαστικού χαρακτήρα κάνει μεγάλο λάθος… Όποιος θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να ματώσει για να το κατακτήσει και είμαστε πανέτοιμοι γι αυτό»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P