Έκανε το καθήκον του και πάει για «τελικό το Άλογο Μαλεβιζίου!

Σπουδαία νίκη που το κρατάει ζωντανό στην διεκδίκηση του τίτλου πέτυχε το Άλογο Μαλεβίζου, το οποίο επικράτησε των Δαφνών εκτός έδρας με 4-2 για την 21η  αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό αφού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα το Άλογο Μαλεβιζίου έπαιρνε την πρωτοβουλία των κινήσεων αφού «καιγόταν» για το… τρίποντο καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 32ο λεπτό με τον Γιαννακάκη.

Από εκεί και μετά τόσο οι Δαφνές όσο και το Άλογο σπατάλησαν ευκαιρίες για να αλλάξει το σκορ, όμως το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους στην θέση του οδηγού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το Άλογο Μαλεβιζίου κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Σημαιάκη. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε αρκετά, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Αργυρούδης έκανε το 1-2 ξανά βάζοντας στο παιχνίδι τις Δαφνές.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη δεν επηρεάστηκε από το γκολ και κατάφερε να σκοράρει και τρίτη φορά στο παιχνίδι με τον Δίπλα στο 64ο λεπτό. Το Άλογο Μαλεβιζίου κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη στο 69ο λεπτό, με τον Γιαννακάκη να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο συνολικά της ομάδας του.

Οι Δαφνές το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-4 με τον Ηλία Αλεξάκη, όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη το Άλογο Μαλεβιζίου πάει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Νέους Αλμυρού με μοναδικό στόχο τη νίκη με τρία γκολ διαφορά για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση απλής νίκης θα παραμείνει δεύτερο και θα παίξει αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαφνές: Γιαννακουδάκης, Τσακαλάκης, Τζωρακολευθεράκης, Αλεξάκης, Φαρσάρης, Πατεράκης, Κ. Καρτσώνης, Κορνελάκης, Αργυρούδης, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης.

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Χριστοδουλάκης Θ., Ζερβός Ν., Περάκης, Γκούφας, Πυτικάκης, Χαλκιαδάκης, Δίπλας, Συνολάκης, Κεραμυδάς, Γιαννακάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P