Υπόθεση… Παπακώστα η παραμονή της Βόνης!

Η Βόνη κατάφερε ένα σπουδαίο επίτευγμα αφού θα βρίσκεται στην Α1 ΕΠΣΗ και τη νέα αγωνιστική χρονιά και κύριοι πρωταγωνιστές της ήταν η οικογένεια Παπακώστα.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις 13 Δεκεμβρίου του 2021, όταν και η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

Από εκεί και μετά όλα άλλαξαν, με τους ποδοσφαιριστές των “πορτοκαλί” να δίνουν τα πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να καταφέρνουν μάλιστα μέσα από ωραίο ποδόσφαιρο να σώσουν την χρονιά και να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκτός από τον Απόστολο Παπακώστα που κατάφερε να μεταμορφώσει την ομάδα προς το καλύτερο σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο γιός του, Δημήτρης, ο οποίος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στην Βόνη και κατάφερε συνολικά να πετύχει 13 γκολ, τα οποία τα περισσότερα ήταν κρίσιμα με τη φανέλα της Βόνης.

Σίγουρα η προσπάθεια είναι συλλογική για το σωματείο της Βόνης αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές άφησαν και την… ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, ωστόσο άξιοι αναφοράς είναι οι δύο παραπάνω που ήταν από τους πρωταγωνιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P