Να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Δία θέλει η Ομόνοια!

Σπουδαίο ντέρμπι αναμένεται να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις Αγ. Παρασκιές, αφού ο Κόροιβος φιλοξενεί την Ομόνοια για την 21η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Πιο συγκεκριμένα οι “κίτρινοι” βρίσκονται στο +4 από την δεύτερη θέση και τον Δία ο οποίος έχει το… ρεπό του και θα ψάξουν τη νίκη προκειμένου να ξεφύγουν περαιτέρω στον βαθμολογικό πίνακα και να κάνουν… ήρεμοι το ρεπό τους που είναι την επόμενη αγωνιστική.

Σίγουρα το έργο τους μόνο εύκολο που δεν είναι, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην 2η θέση που δίνει την ευκαιρία για άνοδο σε αγώνες μπαράζ.

Στην Ομόνοια η χρονιά είναι ιδιαίτερα πετυχημένη, αφού η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και άπαντες θέλουν να την κρατήσουν εκεί και να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο – επιστροφή στην Α2 ΕΠΣΗ.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Ομόνοιας, φρόντισε να ολοκληρώσει την εγγραφή της στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αποτελώντας πλέον το 29ο ερασιτεχνικό σωματείο ποδοσφαίρου του Νομού Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P