Το «ευχαριστώ» του Αλμυρού

Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΗ εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Ο Αλμυρός ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση του Final Four στον Κρουσώνα. Αναλυτικά η ομάδα του Γαζίου αναφέρει:

«Στο παιχνίδι του τελικού Final Four, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Αλμυρού κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΗ. Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε την ΕΠΣ Ηρακλείου για την άψογη διοργάνωση, που θα μείνει στην ιστορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, καθώς και για το γιορτινό κλίμα του τελικού που διεξήχθη στο γήπεδο Κρουσώνα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους τοπικούς φορείς για την παρουσία τους στον αγώνα. Συγκεκριμένα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Ηρακλείου, κ. Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Λαμπρινό, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Μποκέα, τους βουλευτές, κ. Κεγκέρογλου και κ. Σενετάκη, καθώς και όλους τους δημοτικούς φορείς που παρευρέθηκαν.  Ήταν τιμή μας να έχουμε κοντά μας τους εθνικούς μας ποδοσφαιριστές, Ζαγοράκη και  Καραγκούνη, που άνοιξαν τον αγώνα, δίνοντας την πρώτη πάσα. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η αξιόλογη διοργάνωση.

Ένα μεγάλο μπράβο στον άξιο αντίπαλό μας, την ομάδα του ΠΟΑ, για το “Ευ Αγωνίζεσθαι” και το πολύ καλό παιχνίδι. Σαν ομάδα, στηρίζουμε πάντα τέτοιες διοργανώσεις, που προάγουν την ευγενή άμιλλα και τον υγιή αθλητισμό. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους οπαδούς του Αλμυρού που στάθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και τη στήριξαν με τη δυναμική παρουσία τους.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον προπονητή μας, κ. Παπαματθαιάκη, που με σκληρή και ομαδική δουλειά οδήγησε τον Αλμυρό στο πολυπόθητο τροπαιο, αλλά και τους παίκτες μας, τον καθένα ξεχωριστά, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κατακτώντας τη νίκη και κάνοντάς μας να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ομάδα του Αλμυρού. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα μας και σε κάθε παίχτη πάντα επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Συνεχίζουμε ενωμένοι, συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να κατακτάμε την κορυφή!!!».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P