Θέλουν να τριτώσει το… καλό στον Αλμυρό!

Η χρονιά για τον Αλμυρό κρίνεται πετυχημένη με την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗ, ωστόσο άπαντες θέλουν να… τριτώσει το καλό με τους Νέους Αλμυρού.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά, παίζοντας  παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο ανά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα η χρονιά δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα για τους “πορτοκαλί”, αφού στο πρώτο Final Four στην ιστορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου κατάφερε να σηκώσει την “κούπα” του κυπέλλου ΕΠΣΗ επικρατώντας στα πέναλτι του ΠΟΑ με 6-5 (0-0 κ.α.).

Πλέον στο Γάζι έχουν ρίξει τα βλέμματα τους στους Νέους Αλμυρού, οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Β2 ΕΠΣΗ, έχοντας απομείνει δύο αγωνιστικές.

Μάλιστα μετά το τέλος του τελικού και τα έξαλλα πανηγύρια άπαντες σκεφτόταν και τους Νέους Αλμυρού, οι οποίοι τόνιζαν ότι πρέπει να τριτώσει το… καλό και να κλείσει μια μαγική χρονιά για την ομάδα του Γαζίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P