«Καθάρισαν» οι Κοζορώνηδες για τις Ασίτες!

Στις νίκες επέστρεψαν άμεσα οι Ασίτες οι  οποίες επικράτησαν με 3-0 της Δαμάστας για την εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάτι σημαντικό στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε από τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Κοτζαδάκη και τον Δημήτρη Κοζορώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Μπαντούνα, Κλαπάκη και Τζουβάρα.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, ωστόσο ο Δημήτρης Κοζορώνης είχε άλλη άποψη για το ματς και με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να καθαρίσουν τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι για να ισοφαρίσουν και να ψάξουν τη νίκη με ανατροπή.

Τα «Λιοντάρια» κατάφεραν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα με τον Γιώργο Κοτζαδάκη να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Δαμάστα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως οι Ασίτες «κλείδωσαν» τη νίκη στο 88ο λεπτό με τον Δημήτρη Κοζορώνη, να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για λίγη ώρα η Δαμάστα έπαιξε με 10 παίκτες λόγω της απευθείας αποβολής του Μαρκάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ασίτες: Γκόγκος, Κοπιδάκης Ζ., Ρουμπάκης Μ.(20’ λ.τ. Αναστασάκης Δ.), Δαργαντής(85′ Κοπιδάκης Γ.), Κοζορώνης Ν., Ρουμπάκης Κ., Κοζορώνης Δ., Σταματάκης, Λιανδράκης(75′ Κάββαλος), Περογαμβράκης, Κοτζαδάκης.

Δαμάστα: Δανδάλης, Μαρκάκης, Κουτσάκης, Αποστολάκης, Απλαδάς,Κουτσοποδιώτης, Σερλιδάκης(82′ Λαμπράκης), Κλαπάκης, Μπαντούνας(82′ Μυφτάρι), Ψωμάς(55′ Κοκορέλιας), Τζουβάρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P