Ήττα στην Ζάκυνθο για τα Χανιά

Την ήττα με 3-1 γνώρισαν στην Ζάκυνθο τα Χανιά στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας στην Super League 2. Παραμένουν…ζωντανοί στην παραμονή οι γηπεδούχοι. 

Στο πρώτο μέρος η Ζάκυνθος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων θέλοντας να δείξει ότι… καίγεται για το παιχνίδι και ότι θα παλέψει με όλα της τα όπλα για να παραμείνει ζωντανή στο… κόλπο της παραμονής. Από την άλλη τα Χανιά προσπαθούσαν με τον Μπαϊροβιτς κατά κύριο λόγο να απειλήσουν χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν σοβαρά με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ζάκυνθος έμοιαζε πιο απειλητική και στο 57ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Τσιμέλι ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να βρουν άμεσα γκολ ισοφάρισης, αφού στο 71ο λεπτό βγήκαν πολύ όμορφα στην κόντρα επίθεση με τον Βασιλόγιαννη, αυτός πάσαρε τον Παράνο από τα δεξιά, ο οποίος έκανε το κοντρόλ και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Μέντεζ φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού στο 89ο λεπτό η Ζάκυνθος πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Εντουάρντο έκανε το μακρινό σουτ, ο Κατσιμήτρος απέκρουσε ασταθώς, ο Λάμπογλου έφτασε πρώτος στην μπάλα, απέφυγε και τον γκολκίπερ και από δύσκολη γωνία έκανε το 2-1.

Το κερασάκι στην… τούρτα για την σπουδαία νίκη της Ζακύνθου μπήκε στο 93ο λεπτό, όταν ο Εντουάρντο κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο να ευστοχεί και να κάνει το 3-1 που ήταν και αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Παναγιώτης Γουσέτης): Μέντες, Κούνια, Καλλιβωκάς, Νικολακόπουλος, Οντόνε, Κιτόκο (74′ Κοναγκάγια), Σούρμπης, Εντουάρντο, Μπαζάν (85′ Λάμπογλου), Ρουκουά (78′ Ελ Γκανάσι), Τσιμέλι

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Παντεκίδης, Πατάπης (57′ Ζιούλης), Φόμπι (68′ Καψάλης), Κογιετέ (68′ Νικολής), Παναγιωτούδης, Καλαϊτζάκης (46′ Παράνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (68′ Κόλλας), Μπαΐροβιτς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P