Ετήσια Γενική Συνέλευση στον ΕΓΟΗ

Ο ΕΓΟΗ με ανακοίνωση του καλεί τα μέλη της ομάδας, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση με θέμα την έγκριση των οικονομικών απολογισμών των τμημάτων ποδοσφαίρου και κολύμβησης για το έτος 2020, αλλά και τον προϋπολογισμό του έτους 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφαση του Προέδρου Δημητρίου Κοροβέζου του Εθνικού Γυμναστικού Ομίλου Ηρακλείου (Ε.Γ.Ο.Η.) καλούνται τα Μέλη του Σωματείου στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του με Θέμα την Έγκριση των α) Οικονομικών Απολογισμών των Τμημάτων Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης Έτους 2020 και β) των αντιστοίχων Προϋπολογισμών του έτους Έτους 2021.

Λόγω των Ειδικών Συνθηκών που υπάρχουν στην Χώρα μας, εξ αιτίας του Covid – 19, θα ακολουθηθεί η ακόλουθη διαδικασία που δεν προβλέπεται από τον Νέο Καταστατικό μας, αλλά θα απαιτηθεί η έγγραφη συναίνεση των Μελών του Σωματείου:
Την 27η Δεκεμβρίου 2020 θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του Απολογισμού 2020 και του Προϋπολογισμού 2021 του Ε.Γ.Ο.Η.
Από 27-12-2020 τα Ταμιακώς εν τάξει Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Ε.Γ.Ο.Η. προς τον Γενικό Γραμματέα Ιωάννη Ντελινταδάκη στο FACEBOOK & TWITTER δημοσίως ή μέσω μηνύματος ή με e-mail στο johndelinta@gmail.com. O Γενικός Γραμματέας θα συντάξει το κατάλογο των συμμετοχών, και σύμφωνα με την αίτηση του κάθε Μέλους θα αποστέλλει το κείμενο Απολογισμού-Προϋπολογισμού στο μέσον που Αυτός θα επιλέξει.
Τα Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. θα πρέπει έως την 3η Ιανουαρίου 2021 να στείλουν Εγγράφως την Αποδοχή ή την καταψήφιση του απολογισμού Ε.Γ.Ο.Η. 2020 και του προϋπολογισμού Ε.Γ.Ο.Η. 2021. Έως την 30η Δεκεμβρίου 2020 τα Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. μπορούν να πληρώσουν τυχών καθυστερημένες μηνιαίες συνδρομές για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους στην Γ/Σ.
Την 4η Ιανουαρίου 2021 θα γίνει Ανακοίνωση του Αποτελέσματος της Ειδικών Συνθηκών Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης του Ε.Γ.Ο.Η.».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P