Με πρωταγωνιστή τον Σταυρουλάκη τη νίκη η Μινωική!

Σπουδαία νίκη με εμφατική τρόπο κατάφερε να πανηγυρίσει η Μινωική η οποία επικράτησε με 5-1 των Ασιτών για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗΣ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τις Ασίτες αφού μόλις στο 6ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δημήτρης Κοζορώνης σούταρε, η μπάλα κόντραρε στην άμυνα της Μινωική και κατέληξε στα δίχτυα του Αμπατζή για το 0-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τις Ασίτες, η Μινωική κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 7ο λεπτό όταν ο Ψαρράς έκανε τρομερή μπαλιά στον Σταυρουλάκη, με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά κάνοντας το 1-1.

Το γκολ ισοφάρισης έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους και στο 15ο λεπτό έκανε την ανατροπή, όταν μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Σταυρουλάκης και πάλι με πλασέ έκανε το 2-1.

Οι Ασίτες δεν το έβαλαν κάτω και στο 18ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αμπατζή.

Η Μινωική σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία με τον Κουρουγκιαβούρη στο 30ο λεπτό όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37ο λεπτό οι Ασίτες βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Κοτζαδάκη, όμως αυτό ακυρώθηκε ξεσηκώνοντας τους φιλοξενούμενους.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η Μινωική κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων όταν ο Καστελλιανάκης στο 41ο λεπτό βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το 4-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Ασίτες έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Λιανδράκη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 50ο λεπτό το πλασέ του Κοτζαδάκη το έδιωξε ο Ανδρεαδάκης.

Στο επόμενο… λεπτό η Μινωική «καθάρισε» το παιχνίδι όταν ο Σταυρουλάκης μετά από εξαιρετική ενέργεια έκοψε τον Μιχάλη Κουρουγκιαβούρη ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 4-1.

Η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Κλίνη μετά από ενέργεια του Ψαρρά, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσαιντ. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Κώστα Ανδρεαδάκη να κάνει το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μινωική:Αμπατζής(73’ Στεφανάκης), Ανδρεαδάκης Κ., Κλίνης(73’ Λεμονάκης), Ψαράς, Καστελλιανάκης Ι., Πατσάκης(63’ Μαγάκης), Κουρουγκιαβούρης, Φραγκούλης, Σταυρουλάκης(73’ Ρουμελιώτης), Μαρκόπουλος, Κουρουγκιαβούρης Μ(63’ Μπάλλας).

Ασίτες: Γκόγκος(80’ Πιπεράκης), Κοπιδάκης Ζ.(80’ Κοπιδάκης Γ.), Κοζορώνης Δ., Δαργαντής, Ρουμπάκης Κ., Ρουμπάκης Ε., Σταματάκης, Λιανδράκης(63’ Νικολακάκης), Περογαμβράκης, Γιαννακόπουλος, Κοτζαδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P