Νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη στον Αποδουλιανάκη

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η Αγία Βαρβάρα, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας 1-2 της Τυλίσου για την 4η αγωνιστική των Play off της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη, κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με τον Λέλεκα, μετά από ωραία προσπάθεια του Σόρρα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Χασουράκης έκανε ωραία ενέργεια και πάσαρε στον Σόρρα που με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη, η Τύλισος κέρδισε πέναλτι, ο Μανιουδής το έχασε, με τον Κεφάκη στο 65’ με κεφαλιά να διαμορφώνει το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Άπαντες αφιέρωσαν τη νίκη αυτή στον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αποδουλιανάκη, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΟΑ, όπου υπέστη ρήξη χιαστών.

Τύλισος: Τσαχάκης, Μαματζάκης, Λυγεράκης(46’ Καβάφη), Παπάζογλου, Ευριπίδου, Μανιαδάκης(80’ Γκίκας), Μανιούδης, Κεφάκης, Παγκαλάκης, Ελευθεράκης, Αμαραντίδης(46’ Ταβουλαρέας)

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Φωτάκης, Βερνιδάκης(46’ Γαρεφαλάκης), Σιαπλαούρας, Μαρής(85’ Καμπάνης), Σαϊτάκης, Λέλεκας(88’ Κακουλάκης), Χατζηγεωργίου, Σόρρα, Χασουράκης, Βαλαμούτσουνος(80’ Σαλιάι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P