Αυγουστάκης: «Θέλαμε πολύ το Κύπελλο»

Ο νεαρός στόπερ του ΑΟΑΝ μιλάει για την κατάκτηση του Κυπέλλου Λασιθίου.

Ο Άγιος Νικόλαος… πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος του τελικού απέναντι στη Νίκη Σητείας και με τη νίκη του με 4-0 κατέκτησε τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Στο παιχνίδι φανέλα βασικού πήρε ο Μηνάς Αυγουστάκης, ο  οποίος, μάλιστα, πέτυχε και το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις του στο GRANDSPORT τόνισε πως υπήρχε… δίψα για το τρόπαιο και στάθηκε στη σημασία που είχε για το ιστορικό σωματείο. Αρχικά επεσήμανε:

«Ένας τελικός είναι πάντα τελικός… Θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Τηρήσαμε το πλάνο μας, στην επανάληψη ανεβάσαμε… στροφές και πήραμε το Κύπελλο. Το θέλαμε πολύ γιατί ο σύλλογος είχε αρκετό καιρό να το κατακτήσει.

Το θέλαμε πολύ για τους εαυτούς μας, αλλά και για τον κόσμο μας, που ήταν για άλλη μία φορά συγκλονιστικός. Στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε όπως στοχεύαμε και σίγουρα θέλαμε να δώσουμε μία χαρά στους φιλάθλους και στη διοίκηση».

Ο Αυγουστάκης πήγε στα μέσα της σεζόν στους Λασιθιώτες και οι εντυπώσεις του είναι θετικές. Αναλυτικά επεσήμανε: «Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχω συναντήσει. Έχουμε καλό κλίμα και την οργάνωση του ΑΟΑΝ τη ζηλεύουν σύλλογοι και μεγαλύτερων κατηγοριών».

Αναφορικά με την παρουσία του στον Άγιο Νικόλαο, υποστήριξε: «Ήρθα χωρίς να έχω αγωνιστικό ρυθμό, αφού μου έλειπαν τα παιχνίδια, ωστόσο νομίζω προσαρμόστηκα γρήγορα. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και όποτε μου δίνει ευκαιρία ο προπονητής μου να είμαι έτοιμος. Νιώθω χαρούμενος που παίζω στον ΑΟΑΝ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P