Άνετη επικράτηση για την Επισκοπή στην Χερσόνησο

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Επισκοπή στην Χερσόνησο κόντρα στον Θρίαμβο, επικρατώντας με 10-2 για την 5η αγωνιστική του Youth League “Ασκληπιός Διάγνωσις”. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Θρίαμβο Χερσονήσου, ο οποίος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 29ο λεπτό με τον Δεττοράκη. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση, αφού ο Πεκίνι κατάφερε στο 38ο λεπτό να ισοφαρίσει και να κάνει το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα να σημειώνονται δέκα τέρματα. Πιο συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό ο Πεκίνι έκανε την ανατροπή γράφοντας το 2-1, ενώ στο 50ο λεπτό ο Αλεξάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.  Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πεκίνι και πάλι έκανε το 4-1. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ αντίδρασης και μείωσαν σε 4-2 με τον Μάρκού, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για αρκετή ώρα αφού ο Αλεξάκης στο 67ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Ένα λεπτό μετά και συγκεκριμένα στο 68ο λεπτόο Πεκίνι σκόραρε ξανά φτάνοντας τα τέσσερα προσωπικά του γκολ στο παιχνίδι και την αναμέτρηση στο 6-2. Την σκυτάλη στην συνέχεια ανέλαβε ο Καραγιάννης ο οποίος με δύο γκολ στο 72′ και στο 76′ έκανε το 8-2.

Το ένατο γκολ για την Επισκοπή κατάφερε να σημειώσει ο Κανανάι στο 86ο λεπτό, ενώ το κερασάκι στην… τούρτα σε αυτή την άνετη επικράτηση για την ομάδα του Ρεθύμνου έβαλε ο Μπεχάρι στο 90ο λεπτό ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 10-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θρίαμβος: Ντενάρντ, Τζεβαμπίνας, Μάρκου, Ανατολιτάκης, Πρέντι, Στεργίου, Ρούστα, Τραπιέρης, Κοντάκης, Δετοράκης, Τριγώνης.

Επισκοπή: Τσαλάγγας, Νιώρας, Φραγκιαδάκης, Παπαπαναγιώτου, Τρατοράκης, Καραγιάννης, Αλεξάκης, Κιαφόκου, Πεκίνι, Τζαμτζίου, Κανακάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P