Δεν «Χ»άρηκε κανείς!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή Ατσαλένιου με τον Κόροιβο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Κόροιβο, αφού μόλις στο 4ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Τουγλή να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ. Πιο συγκεκριμένα ο Κόροιβος κέρδισε κόρνερ και ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» σκόραρε απευθείας κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι ωστόσο ο Αντωνακάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Κόροιβος μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και κατάφερε στο 50ο λεπτό να πάρει αέρα δύο τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Σχοιναράκης με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Πόλο κάνοντας το 2-0.

Τα… πιτσιρίκια του Ερμή δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να αντιδράσουν παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 63ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυρογιαννάκη.

Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο και ο Ερμής Ατσαλένιου βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 79ο λεπτό με τον Τσαγκαράκη να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων για το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής Ατσαλένιου: Πόλο, Χαριτάκης, Κουμάκης Π., Κοκαράκης(60’ Μαυροζαχαράκης), Χρονάκης, Μαυρογιαννάκης, Κουγιός Μ.(75’ Μουντράκης), Ντουλάκης(60’ Δρακάκης), Τσαγκαράκης(80’ Φραγκάκης), Καλλέργης, Κωνσταντακόπουλος.

Κόροιβος: Δουκουμεντζάκης, Διαλυνάς, Μανιουδάκης, Κεφαλάκης, Σταυρακάκης, Τουγλής(75’ Γρίβας), Αντωνακάκης, Σχοιναράκης Ν., Πρέντι, Σχοιναράκης Ε., Γεναράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P