Νίκησε τα Δειλινά η Βόνη!

Στις νίκες επέστρεψε η Βόνη η οποία επικράτησε με 4-1 των Δειλινών στο Αστρίτσι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Η Βόνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 10ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ζερβάκη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με σουτ να κάνει το 1-0.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μετά το 1-0 με αποτέλεσμα στο 24ο λεπτό να κερδίσουν πέναλτι και να ευστοχήσει ο Παπακώστας από την «άσπρη» βούλα κάνοντας έτσι το 2-0.

Στην συνέχεια η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα πίεσε και για τρίτο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τα Δειλινά να έχουν και αυτά τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν ωστόσο το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος με την Βόνη να σκοράρει και τρίτο γκολ με την κεφαλιά του Χατζησεβαστού κάνοντας το 3-0. Τα Δειλινά αντέδρασαν και κατάφεραν αφού πρώτα έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν για το 3-1 με τον Λαυρεντίου με προβολή μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Μάνου Μιχελάκη πίεζε για το γκολ, ωστόσο οι αρηθμιτικές ισορροπίες άλλαξαν το παιχνίδι, αφού ο Τσικανδηλάκης αποβλήθηκε αφήνοντας τα Δειλινά με παίκτη λιγότερο.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βόνη η οποία κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Παπακώστα κάνοντας το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόνη: Λάμπρου, Χατζησεβαστό, Γελαδάς(46’ Κελαράκης), Κουκάκης, Μυρωδιάς Τ., Καλαϊτζάκης(70 Λουρίδας), Ζερβάκης(65’ Παπαγγελής), Καλογερίδης, Σταυρακάκης, Παπακώστας, Βλάχος(75’ Παπαδάκης).

Δειλινά: Κούκος, Μπέγκα, Πασσάς, Βιστάκης, Παγωνάκης, Ζησιμόπουλος(46’ Βαρούχας), Τσικανδυλάκης, Νικητόπουλος, Λαυρεντίου(75’ Ζερβουδάκης), Κεφαλούκος, Κούκος Μ(46’ Κεφαλούκος Μ.).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P