«Λευκή» ισοπαλία στα Χανιά

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Χανίων κόντρα στον Εργοτέλη, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική ευκαιρία να μείνουν κοντά στην κορυφή και τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν σημαντικό βαθμό μετά από τις συνεχόμενες ήττες.

Ο Εργοτέλης απείλησε πρώτος με τον Κόνραντ, ενώ τα Χανιά είχαν καλή στιγμή με τον Μπαϊροβιτς στα πρώτα λεπτά.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να απειλούν σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσματα.

Στην επανάληψη τα Χανιά είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαϊροβιτς με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Τριανταφυλλάκου ωστόσο δεν δόθηκε κάτι.

Ο Εργοτέλης από την άλλη απείλησε με τον Ντουμάνη, χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) Κουτζαβασίλης, Καψάλης, Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Βασιλακάκης (63’ Παράνο), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης (89’ Α. Κόλα), Μπαΐροβιτς, Βάρκας (63’ Κολλάς).

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας) Τσέλιος, Κατσούρι (65’ Ντουμάνης), Σερβιλάκης, Ε. Κόλα, Σαρρής, Νεράλ (56’ Αμπντουλαχί), Πέιος, Βουτσάς (79’ Αλεξάκης), Κωστανάσιος (65’ Κουτάντος), Κοκκίνης (79’ Πατρινός), Κόνραντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P