Χωρίς άγχος στην Ιεράπετρα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, μετά από διήμερο ρεπό το οποίο είχαν από τον προπονητή της ομάδας Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Ο Αλμυρός, την περασμένη Κυριακή (27/03), εξασφάλισε και μαθηματικά τη παραμονή του στη Γ Εθνική κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε και πλέον έχει μπροστά του ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στον Αλμυρό, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Ιεράπετρας, που έχει υποβιβαστεί και δεν έχει ούτε εκείνη, κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, ενώ μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, άπαντες θα στρέψουν τη προσοχή τους στο «Final Four» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, όπου πέραν του Αλμυρού, θα συμμετάσχουν ακόμα ο Ανθεστίων, ο ΠΟΑ και ο Πόρος.

Υπενθυμίζουμε, οι ημιτελικοί του «Final Four» θα διεξαχθούν την Πέμπτη 14 Απριλίου, δύο εβδομάδες περίπου μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου του Κυπέλλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P