Με χατ-τρικ Λουλεμέγια εντυπωσιακή νίκη για τον Άγιο Δημήτριο

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη σημείωσε ο Άγιος Δημήτριος επί της Αγίας Βαρβάρας με 4-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουλεμέγια ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ!

Ο Άγιος Δημήτριος μπήκε δυνατά και είχε δυο καλές στιγμές με τους Λουλεμέγια και Σακλαμάκη, ενώ ο Μιχελακάκης στο 30΄ σημάδεψε το δοκάρι! Από την άλλη πλευρά η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε και εκείνη τις ευκαιρίες της χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 38΄ για τους γηπεδούχους, με τον Μιχελακάκη να κάνει το 1-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Λουλεμέγια να σκοράρει για το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Χατζηγεωργίου, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που έφερε τις αντιδράσεις από πλευράς Αγίας Βαρβάρας!

Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε και πάλι ο Λουλεμέγια ο οποίος με δύο γκολ σε 10΄ λεπτά ολοκλήρωσε το προσωπικό του χαρ-τρικ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0!

Το μόνο που κατάφερε η Αγία Βαρβάρα ήταν να μειώσει το σκορ στο 91΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοζορώνη, για το τελικό 4-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Σαλούστρος, Χουδετσανάκης, Μιχελουδάκης(75΄ Σπηλιώτης), Κορνάρος(82΄ Βελιβασάκη), Λουλεμέα(75΄ Σπηλιώτης), Μιχαηλίδης, Κούπε(65΄ Σχοιναράκης), Αγγελάτος, Μιχελακάκης, Σακλαμάκης(70΄ Χαριστάκη)

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Βερνιδάκης, Σιαπλαούρας, Λέλεκας, Φωτάκης, Καρακωσταντάκης(46΄ Καμπάνης), Σαίτάκης, Βαλαμούτσουνος(46΄ Γαρεφαλάκης), Χατζηγεωργίου(73΄ Κοζορώνης), Χασουράκης, Αποδουλιανάκης(46 Σόρρας)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P