Ματσάρα στις Δαφνές με νικητή το Ρούβα

Μία σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με την οποία αυξάνει τη διαφορά του από τους διώκτες του πανηγύρισε ο Ρούβας, ο οποίος επικράτησε με 3-2 της Τυλίσου σε ένα εντυπωσιακό ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 10΄ κέρδισαν πέναλτι! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άγγελος Ξημεράκης ο οποίος ήταν εύστοχος για το 1-0!

Η Τύλισος προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους με το Ρούβα να πηγαίνει προηγούμενος στα αποδυτήρια με 1-0!

Στην επανάληψη ο Ρούβας μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 52΄ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Κοσμαδάκη να κάνει το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του!

Η Τύλισος δεν πτοήθηκε και στο 60΄ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με τον Μανιούδη να κάνει το 2-1! Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο στο 87΄ ο Ρούβας κατάφερε να πάρει και πάλι διαφορά δύο τερμάτων με τον Άγγελο Ξημεράκη να σημειώνει απευθείας κόρνερ για το 3-1!

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι τα πάντα είχαν κριθεί στο 92΄ η Τύλισος μείωσε και πάλι σε 3-2 με πέναλτι του Μανιούδη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής μόλις ένα λεπτό αργότερα έχασε μοναδικό τετ α τετ μετά από κάθετη του Παγκαλάκη για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Τελικά το 3-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ρούβα να παίρνει τη σπουδαία νίκη και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρούβας: Ζερβός, Χαλκιαδάκης, Ξημεράκης Γ., Κοκολακης, Βόντας, Πρίφτης, Κοσμαδάκης(70΄ Συνάνι), Σεϊχ, Μαστραχάς(55΄ Σαμώλης), Ξημεράκης Α.(85΄ Φουρναράκης), Μαυρογιαννάκης

Τυλισος: Γιανναδάκης, Μαματζάκης, Ευριπίδου, Παπάζογλου, Κεφάκης, Γκίκας(60΄ Ταβουλαρέας), Μανιούδης, Μανιαδάκης, Παγκαλάκης, Λιονάκης(46΄ Λυγεράκης), Αμαραντίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P