«Διπλό» με εντυπωσιακό τρόπο για την Ροδιά!

Ένα ακόμα σημαντικό… τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει η Ροδιά, η οποία επικράτησε με 4-2 της Θερίσσου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα η Ροδιά προσπαθούσε να επιβάλλει τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης. Έτσι στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μαραυγάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.

ADVERTISING

Η Θέρισσος προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα λίγο πριν βγει το ημίχρονο με τον Γεωργιάδη να κάνει το 1-1. Το τέλος των πρώτων 45 λεπτών βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και με ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Θέρισσο, αφού στο 54ο λεπτό κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με τον Γεωργιάδη να κάνει το 2-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού στην αμέσως επόμενη φάση ο Κότσι ισοφάρισε για την Ροδιά σε 2-2.

Στην συνέχεια ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ που θα τους δώσει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, αφού το ζητούμενο ήταν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους από Θέρισσο και Ροδιά.

ADVERTISING

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη, η οποία στο 60ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Δεληγιαννίδη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 3-2.

Η Ροδιά κλείδωσε το σημαντικό «διπλό» στο 64ο λεπτό με τον Λεμονάκη να κάνει το 2-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεμονάκης πήγε στο φινάλε να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Θέρισσος: Δομοσίδης, Χιώτης, Πιτσιδιανός, Γουλιελμάκης, Καραλής, Γιακουμάκης, Κασελάκης, Κάλλας, Γεωργιάδης, Ζγκούρι, Τουφεξής.

Ροδιά: Μιχαλάκης, Βαμβουκάκης, Λειβαδίτης, Λεβεντάκης, Βολτηράκης, Κότσι, Δεληγιαννίδης, Μαραυγάκης, Μπλεμένος, Λεμονάκης, Πετούσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ