Πήρε το ντέρμπι ο Δίας και πλησίασε την κορυφή!

Πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Δίας, επικρατώντας με 4-2 της Ομόνοιας μειώνοντας έτσι την διαφορά από την κορυφή στου 4 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 2ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαδογιωργάκη να πιάνει στον ύπνο την άμυνα του Δία και να κάνει το 1-1.

Ο Δίας δεν επηρεάστηκε από την ψυχρολουσία του 1-0, και στο 4ο λεπτό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Αποστολάκη, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη για το 1-1.

ADVERTISING

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τις βάλει μπροστά στο σκορ. Ο Δίας ήταν πιο αποτελεσματικός και στο 22ο λεπτό κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς με τον Κεγιαδάκη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-2.

Το ματς είχε εντυπωσιακό ρυθμό και η Ομόνοια κατάφερε να βρει ξανά γκολ ισοφάρισης αυτή τη φορά με τον Ιακωβάκη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, παρά τις καλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δίας πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα της Ομόνοιας, ο Κεγιαδάκης έκλεψε και με ωραίο τρόπο έκανε το 3-2.

ADVERTISING

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Δία, ο οποίος στο 56ο λεπτό κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων σκοράροντας με τον Φιράνι με προβολή μέσα από την περιοχή για το 2-4.

Το παιχνίδι ήταν ροντέο με την Ομόνοια να προσπαθεί να ξανά μπει στο ματς με ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο ο Δίας κράτησε μέχρι τέλος το υπέρ του αποτέλεσμα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που τον κρατάει στην 2η θέση μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από την κορυφή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Παρασύρης, Μαυρόπουλος, Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης, Γεωργαλής,  Παπαδογιωργάκης(14′ Ιακωβάκης), Θοδωρής(75′ Καλλέργης), Πουλακάκης, Πολίτης, Αυγουστάκης(63′ Ευδαίμων)

Δίας: Αλνασάν, Κάββαλος, Σάλιακας, Αλεξόπουλος, Γουργούλας, Ανδρεαδάκης(82′ Κάββαλος Γ.), Κυπαράκης, Αποστολάκης, Κεγιαδάκης(90′ Παπαδάκης), Φραγκιαδάκης(75′ Χριστιανίδης), Φιράνι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ