Νέο «διπλό» για τους Νέους Αλμυρού!

Μια ακόμα σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Μαραθώνας επικρατώντας με 3-1 του Μαραθώνα στα Καλέσα για την 17η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι είχε από τα πρώτα λεπτά ρυθμό με τους Νέους Αλμυρού να απειλούν με τον Δάλλα και τον Νοδαράκη στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Δρακωνάκης ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Μαραθώνας λίγο πριν βγει το μισάωρο στο παιχνίδι είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μαγούλιου, αφού βοήθησε και ο Βασιλάκης με την επέμβαση του.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι Νέοι Αλμυρού κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Νοδαράκη μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κανάκη κάνοντας έτσι το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραθώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάγκινη κάνοντας το 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού ο Στρατάκης με σουτ στο 65ο λεπτό έκανε το 1-2.

Η ομάδα του Άγγελου Λυριτζή πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με τον Βασίλη Ρουμπάκη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Βασιλάκη.

Οι Νέοι Αλμυρού κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 84ο λεπτό με τον Κολλιαρουδάκη να κάνει το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Σερλιδάκης, Βιδοζαχαράκης, Σχοιναράκης, Ντάγκινης, Σταματάκης, Μάτσα, Βραχασωτάκης, Ρουμπάκης, Μαγούλιος, Ρογδάκης.

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Κοκολογιαννάκης Γ., Κοκολογιαννάκης Ι.(88’ Σελαμάι), Μάστος, Στρατάκης, Κοτζαγιώτης, Κανάκης, Φιτσοδασκαλάκης, Δάλλας(65’ Κολιαρουδάκης), Νοδαράκης(88’ Χνάρης), Βολιτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P