Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Άρης Ρεθύμνου!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Άρης Ρεθύμνου επικρατώντας εκτός έδρας με 6-0 των Νέων ΑΟΑΝ για την 6η αγωνιστική της Youth League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 13ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Γρηγοράκης, εκτέλεσε κόρνερ και ο Β. Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Άρη Ρεθύμνου, ο οποίος στο17ο λεπτό κατάφερε να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων, όταν μετά από εκτέλεση πάλι του Γρηγοράκη σε φάση καρμπόν με το πρώτο ημίχρονο ο Άρης Βαρούχας με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Γρηγοράκη να εκτελεί κόρνερ και τον Β. Παπαδόπουλο να κάνει 3-0. Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Βαρούχας ο Άρης με πλασέ έκανε το 0-4 που ήταν και το αποτέλεσμα που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τον Μαραγκάκη να σκοράρει στο 55ο λεπτό με μακρινό σουτ και να κάνει το 5-0. Το κερασάκι στην… τούρτα για την σπουδαία νίκη που τον κρατάει στη κορυφή πέτυχε ο Άρης Βαρούχας στο 87ο λεπτό κάνοντας το 6-0, πετυχαίνοντας παράλληλα ο ίδιος χατ τρικ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Νέοι ΑΟΑΝ: Ματθαιάκης, Βάρδας, Ζερβογιάννης, Τζίρης, Χατζιράι, Σιμινελάκης, Σκουλούδης, Σολάκου, Χριστοδουλάκης, Ράτζα, Κότσι.

Έπαιξαν και οι: Λυράκης, Αρτέμ.

Άρης Ρεθύμνου: Χεμπάι, Λέσι, Παπαδόπουλος Β., Κιάτο, Τούλιος, Βαρούχας Θ., Βαρούχας Α., Γρηγοράκης, Στριλιγγάς, Μαραγκάκης, Μακρυπόδης

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Παπαδόπουλος Γ., Ανδρεδάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P