Youth League: Πρώτη νίκη για Αλμυρό, 2-1 την Δόξα Ηρακλείου

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Youth League, πανηγύρισε ο Αλμυρός, επικρατώντας 2-1 της Δόξα Ηρακλείου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γαζίου, κατάφερε στο 20ο λεπτό να προηγηθεί μετά από αδράνεια στην άμυνα, με τον Κλωνάρη να «κλέβει» και να σουτάρει, κάνοντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι ο Κλωνάρης, με σουτ αυτή τη φορά έξω από τη περιοχή, έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν στο φινάλε, μετά από κόρνερ του Ζουραράκη και πλασέ από κοντά του Ρεμιδιανάκη, να μειώσουν σε 2-1.

Καλές στιγμές είχαν και οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι, για περισσότερα γκολ, ενώ ο Αλμυρός είχε και δοκάρι με τον Παπαδάκη στα πρώτα λεπτά.

Αλμυρός: Μιγαδάκης, Παπαδάκης, Κάλιαρος, Γκίνη, Μαλάμος, Κλωνάρης, Τσαβολάκης, Νάθενας, Ζανελάι, Κούρτι, Κατσαρός

Έπαιξαν και οι: Τζωρμπατζάκης, Μανωλαράκης, Παγωμένος

Δόξα Ηρακλείου: Ξενικάκης, Μουζουράκης, Παπατσαρούχας, Παχυγιαννάκης, Τζιράκης, Αδαμάκης, Ντάγκινης, Γρηγορούδης, Προβιδάκης, Παπάζογλου, Καρακωνσταντάκης

Έπαιξαν και οι: Αλεξάκης Γ., Αλεξάκης Ι., Καμαρίτης, Ρεμιδιανάκης, Ντάγκινης Μ., Βουκάλης, Ζουραράκης, Ορφανουδάκης, Κασαπάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P