Α. Παπακώστας: «Τονωτική ένεση για τη συνέχεια»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα (0-0) με τον πρωτοπόρο ΑΟ Τυμπακίου, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Απόστολος Παπακώστας.

Ο προπονητής της Βόνης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως πέτυχαν μία περήφανη και αντρίκια ισοπαλία, ενώ πρόσθεσε πως είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να «κλέψουν» το «τρίποντο».

Στη δήλωσή του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν παίζεις στην έδρα του πρωτοπόρου που έχει τόσο μεγάλη αξία σαν ομάδα και καταφέρνεις να παίρνεις μία περήφανη και αντρίκια ισοπαλία μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είσαι. Είχαμε και δύο τεράστιες ευκαιρίες με Μυρωδιά και Ζερβάκη να κλέψουμε ακόμα και το τρίποντο.

Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μου έδειξε το χαρακτήρα που διαθέτει, μας δίνει τονωτική ένεση για τη συνέχεια που έρχεται και μας γεμίζει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε το στόχο της παραμονής.

Παρόλα αυτά το μυαλό μας πρέπει να είναι από απόψε κιόλας στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τη Χερσόνησο. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Τυμπακίου για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξε».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P