Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για Φαιστό!

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα Play off της Α2 ΕΠΣΗ η Φαιστός που επικράτησε 1-3 της Αγίας Βαρβάρας στην έδρα της!

Η ομάδα των Βώρων, κατάφερε στο 10ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα με τον Πολυχρονάκη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Αποδουλιανάκης ισοφάρισε για την Αγία Βαρβάρα.

Η… χαρά δεν κράτησε αρκετή ώρα για την Αγία Βαρβάρα, που λίγα λεπτά αργότερα ο Μαρής υπέπεσε σε παράβαση μέσα στη περιοχή, αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα και έδωσε τη δυνατότητα στην Φαιστό να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με πέναλτι. Ο Στέλιος Παπαδάκης, ευστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-2.

Στο 40’ ο Λυδάκης με φανταστικό γκολ με τελείωμα με το εξωτερικό, διαμόρφωσε το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Λέλεκας, Σιαπλιαούρας, Μαρής, Βερνιδάκης, Σαϊτάκης, Σόρρα, Σαλιάϊ, Βαλαμούτσουνος, Χασουράκης, Αποδουλιανάκης

Φαιστός: Γρηγοράκης Α., Ρουκουνάκης, Καρταλλιανάκης, Νικολιδάκης Σ., Νικολιδάκης Α., Γρηγοράκης Γ., Πολυχρονάκης, Λυδάκης, Ντισπυράκης, Πρένγκα, Παπαδάκης Σ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P