Μια ακόμα νίκη για τις Δαφνές!

Σπουδαία νίκη κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Δαφνές οι οποίες επικράτησαν με 2-1 του Μαραθώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες ωστόσο καμία δεν βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 35ο λεπτό με τον Κώστα Πατεράκη να σκοράρει ξανά και κάνει το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία και στο 40ο λεπτό πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με τον Καρτσώνη να κάνει το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 55ο λεπτό κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι με τον Σερλιδάκη να μειώνει σε 2-1. Το γκολ αυτό ανέβασε την αδρεναλίνη στην αναμέτρηση με τις Δαφνές και τον Μαραθώνα να δημιουργούν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες.

Στο 70ο λεπτό οι Δαφνές έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν το 3-1 με τον Αργυρούδη να αστοχεί από την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαφνές:  Γιαννακουδάκης, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης Λ.(70’ Καλαϊτζάκης Ι.), Αργυρούδης, Πατεράκης Γ., Τζωρακοελευθεράκης Ι.(46’ Τζωρακοελευθεράκης Σ.), Φαρσάρης, Πατεράκης Κ., Τσακαλάκης(λ.τ. 40’ Αλεξάκης), Καρτσώνης, Κορνηλάκης.

Μαραθώνας: Φθενάκης, Σχοιναράκης, Παπαδομιχελάκης, Βιδοζαχαράκης(80’ Βερτουδάκης), Αποστολάκης, Βραχασωτάκης, Σταματάκης, Μαγούλιος, Σερλιδάκης, Ρογδάκης, Ρουμπάκης Β.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P