Μεγάλη νίκη για την Γαρίπα στο ντεμπούτο του Δ. Λουλουδάκη!

Σπουδαία νίκη που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση πέτυχε η Γαρίπα η οποία επικράτησε με 2-0 του Τηγανίτη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις Αγ. Παρασκιές ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο στις αντίπαλες εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι γινόταν απειλητικοί και στο 21ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ντραγκίτσι να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει το 1-0.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι άλλαξε με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να πετύχουν γκολ, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τις δύο ομάδες να «παλεύουν» να πετύχουν κάποιο γκολ για διαφορετικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι για να «καθαρίσουν» το τρίποντο και οι φιλοξενούμενοι για να ισοφαρίσουν το ματς.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έχαναν πιο κλασσικές ευκαιρίες με τους Ντραγκίτσι, Αυγουστίν και Ρόσσου, με το 1-0 να παραμένει. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Γαρίπα «σφράγισε» το τρίποντο, με τον Σταύρο Βασιλάκη να σκοράρει για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γαρίπα: Ροδιτάκης, Ματραπάτζι, Αυγουστίν, Γαλανάκης, Βελιξόγλου, Κατσαμήτρος, Ντραγκίτσι, Μαυρογιάννης, Ρόσσου(65’ Βασιλάκης Σ.), Μωραϊτης, Αξιώτης.

Τηγανίτης: Καλουδής, Βαιραμάκης, Λιάκος, Στεφανάκης, Καβρός, Μανουράς, Σπανάκης, Γιανιούδης, Σουλάκης, Χιώτης, Κοπούλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P