ΕΠΙΚΟ ματς στην Τύλισο και… σούζα το Άλογο!

Σε ένα ματς που είχε 10 γκολ, ανατροπές και «φωνές» το Άλογο Μαλεβιζίου επικράτησε με 6-4 της Ροδιάς για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ!

Μπορεί το Άλογο Μαλεβιζίου να μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και να πίεζε για το γκολ, ωστόσο η Ροδιά ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δεληγιάννης πάσαρε εξαιρετικά στον Λεμονάκη, ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε, όμως έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι παίκτες του Αλόγου.

Δυο λεπτά αργότερα ο Λεμονάκης δεν αστόχησε και κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το 1-0 παρά την πίεση των φιλοξενούμενων.

ADVERTISING

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 14ο λεπτό έχασε μια καλή στιγμή με τον Σημαιάκη να πλασάρει και τον Χαρκιωλάκη ωστόσο να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22ο λεπτό έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Πατεράκη να εκτελεί φάουλ και τον τερματοφύλακα της Ροδιάς να διώχνει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ πάλι ο Πατεράκης απείλησε με το κεφάλι όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης η Ροδιά σκόραρε και δεύτερο γκολ στο 27ο λεπτό, όταν μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα, ο Λεμονάκης επωφελήθηκε πήρε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

ADVERTISING

Παρά τα δύο γκολ διαφορά η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε πριν το ημίχρονο να ξανά μπει στο ματς. Έτσι στο 39ο λεπτό ο Σημαιάκης βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ μειώνοντας για την ομάδα του σε 2-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στο Άλογο Μαλεβιζίου το οποίο στο 41ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Οικονόμου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατεράκης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-2 δίνοντας άλλη αίγλη στο παιχνίδι.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες και με ανοιχτούς λογαριασμούς στα αποδυτήρια ο Δεληγιαννίδης με σουτ στις καθυστερήσεις κατάφερε να δώσει ξανά προβάδισμα στην Ροδια.

ADVERTISING

Στην επανάληψη στα πρώτα λεπτά δεν είχε κάτι αξιόλογο η αναμέτρηση με το Άλογο να πίεζε για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στο 56ο λεπτό η πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς, αφού μετά από προσπάθεια του Νικηφόρου και ωραίο σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Λειβαδίτη να την βγάλει εκτός κάνοντας έτσι το 3-3

Δύο λεπτά αργότερα το Άλογο έκανε την ανατροπή στο ματς όταν ο Σημαιάκης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-4, σε μια φάση που η Ροδιά διαμαρτύρεται για οφσαιντ.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και η Ροδιά παρά την ψυχρολουσία της ανατροπής κατάφερε να ισοφαρίσει με εντυπωσιακή προσπάθεια του Λεμονάκη, ο οποίος «κρέμασε» τον Κατσελή για το 4-4.

ADVERTISING

Η αναμέτρηση στην Τύλισο έκρυβε κι άλλες συγκινήσεις, αφού στο 73ο λεπτό ο Γιαννακάκης που είχε περάσει ως αλλαγή κατάφερε να νικήσει τον Χαρκιωλάκη κάνοντας το 4-5.

Στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν και οι φιλοξενούμενοι για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης το Άλογο πέτυχε και έκτο γκολ «κλειδώνοντας» το τρίποντο με τον Γκιαουράκη στην κόντρα επίθεση να σκοράρει σε κενή εστία κάνοντας το 4-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την φάση η Ροδιά φωνάζει για πέναλτι στην αρχή της προσπάθειας, όταν είχε κερδίσει πέναλτι, ωστόσο ο Ξυπάκης ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ροδιά: Χαρκιωλάκης, Οικονόμου, Λειβαδίτης, Βαμβουκάκης, Λεβεντάκης, Μπλεμένος, Κότσι(60’ Ζειμπεκέλης), Δεληγιάννης, Μαραυγάκης(83’ Στρατάκης), Μιχαλάκης(60’ Αρτιτζόνε), Λεμονάκης.

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Γκούφας, Περάκης(85’ Νικολάου), Νικηφόρος, Πατεράκης(79’ Κεραμυδάς), Δίπλας, Γκιαουράκης, Πυτικάκης, Χριστοδουλάκης, Ζερβός(70’ Γιαννακάκης), Σημαιάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ