Πέρασε από το Καστέλι ο Κεραυνός με πρωταγωνιστή τον Ξημεράκη!

Μια ακόμα νίκη που τον επαναφέρει στην 2η θέση πέτυχε ο Κεραυνός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Δωριέα στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε η ομάδα του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη στο Καστέλι, αφού μόλις στο  4ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κουτζής πάσαρε εξαιρετική στον Ξημεράκη και αυτός από πλεονεκτική θέση πλάσαρε τον Ζερβό κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια ο Δωριέας προσπάθησε να αντιδράσει και έβγαλε μια καλή στιγμή στην εστία του Θαλασσινού, όμως το τελείωμα του Σαϊτάκη ήταν κακό με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο νεαρός τερματοφύλακας των «πράσινων».

Ο Κεραυνός μετά το γκολ είχε την ψυχολογία με το μέρος του και στο 25ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων, ωστόσο το σουτ του Παπαδάκη από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.

Από εκεί και μετά δεν έγινε κάτι αξιόλογο στο Καστέλι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Δρακωνάκη για το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Κεραυνό μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη και πάλι ο Κεραυνός μπήκε πιο απειλητικά στο παιχνίδι και σπατάλησε δύο ευκαιρίες στην εστία του Ζερβού με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει.

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι πίεζαν χάνοντας τεράστιες ευκαιρίεςμε τους Παπδάκης, Ξημεράκη, Κυπραίο και Μπέη με τον τελευταίο μάλιστα να σημαδεύει και το δοκάρι του Ζερβού.

Η ομάδα του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη κατάφερε με την πίεση να πετύχει τον στόχο της και να σκοράρει δεύτερο τέρμα πάλι με τον Ξημεράκη μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσαιντ.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Δωριέας ξανά μπήκε στο ματς, αφού στο 65ο λεπτό κατάφερε να μειώσει με σουτ του Σαϊτάκη μέσα από την περιοχή μετά από καλή προσπάθεια του Μαρκάκη.

Ο ρυθμός μετά το 2-1 ήταν εξαιρετικός με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για διαφορετικούς λόγους.  Οι μεν γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν και οι φιλοξενούμενοι  για να «κλειδώσουν» το… τρίποντο.

Έτσι οι «πράσινοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί και στο 90ο λεπτό κατάφεραν να κάνουν το 1-3 με τον Γωνιανάκη σφραγίζοντας έτσι ένα ακόμα τρίποντο αφού δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δωριέας: Ζερβός, Μαζιτζής, Μούκα, Φρονιμάκης, Μαρκάκης, Σαϊτάκης, Φραγκιεδάκης(λ.τ. 43’ Γκρεμάι), Πεχυνάκης, Καλουδάκης, Δημοσθένους,  Ανδριανάκης.

Κεραυνός: Θαλασσινός, Δασκαλάκης, Ρεπανάκης, Αμανάκης, Κουλτζής(89’ Κουναλάκης), Γωνιανάκης, Κιτσίκου(46’ Κεραλάκης), Παπαδάκης, Ξημεράκης(89’ Καράνταγλης), Μπέης, Κυπραίος(70’ Ανδρεανίδης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P