Νικήτρια… στα πέναλτι η Ομόνοια Καλλιθέας

Οι πρωτοπόροι βρέθηκαν να χάνουν από τις Ελπίδες, όμως πήραν τελικά το «διπλό» (1-2)-Όλα τα γκολ σημειώθηκαν από την… άσπρη βούλα.

Η Ομόνοια Καλλιθέα ζορίστηκε αρκετά, αλλά έφτασε τελικά στη νίκη και διατήρησε τις… αποστάσεις (+7) από τον Δία. Οι γηπεδούχοι έμειναν με την πικρία, αφού «λύγισαν» λίγο πριν το τέλος και έμειναν στο μηδέν. Ολοκλήρωσαν, μάλιστα, τη συνάντηση με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Κοκκινάκης στο 73’ και ο Δημητριάδης στο 95’.

Στο 44’ ο Μαυροφοράκης με πέναλτι άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους ν’ αντιδράνε στην επανάληψη και με εύστοχα πέναλτι του Γεωργαλή, στο 75’ και στο 80’, έφτασαν στο 1-2. Οι νικητές κέρδισαν στο 95’ ακόμη ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αυγουστάκης και το απέκρουσε ο Πολυζωΐδης, ο οποίος, αν και τερματοφύλακας, έπαιζε μέσα, μιας και υπήρχαν πολλά προβλήματα.

Ελπίδες: Δημητριάδης, Μαυρομανωλάκης (46’ Τσακάλας), Μηζδανίτης, Δαμαβολίτης, Βιτσαξάκης, Ν. Χατζηπαναγιώτου, Μαυροφοράκης, Κοκοσάλης (81’ Πολυζωΐδης), Χ. Χατζηπαναγιώτου, Κωστάκης, Κοκκινάκης.

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Παρασύρης, Θοδωρής, Γεωργαλής, Φραγκιαδάκης (46’ Ευδαίμων), Μαυρόπουλος, Παπαδογιωργάκης, Καραδάκης, Πουλακάκης, Λουλάκης (85’ Γουρλάς), Αυγουστάκης.

*Το Δ.Σ., οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο των Ελπίδων συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Μηζδανίτη, ο οποίος πήρε το πτυχίο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P