«Χ»ορταστική ισοπαλία στα Ανώγεια!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας στα play outs του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Αετό Ανωγείων και το Ασήμι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Βατσινά να βρίσκει δίχτυα.  Το Ασήμι δεν αιφνιδιάστηκε παρά το γκολ και βρήκε άμεσα απάντηση με τον Στεφανάκη να ισοφαρίζει για τους «φιλοξενούμενους» στο 12ο λεπτό.

Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι παρά μόνο να χαρούν το ποδόσφαιρο και να βγάλουν νέα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Ο Αετός Ανωγείων στο 16ο λεπτό κατάφερε να ξανά πάρει τα ηνία στο παιχνίδι και πάλι με τον Βατσινά να σκοράρει στην εστία του Ντάγκινη κάνοντας το 2-1.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο το Ασήμι βρήκε γκολ ισοφάρισης και πάλι με τον Έντι να κάνει το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με το παιχνίδι κέντρου να κλέβει τις εντυπώσεις με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα των play outs.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Ανωγείων: Χωραϊτης Σ., Ανδρικάκης Α., Τζιβελέκης Μ., Σπαχής Α.(60’ Σπαχής Μ), Κονιός Γ.(75’ Κεφαλογιάννης Λ.), Κονιός Α., Ιωαννίδης(80’ Σαλούστρος), Μέμμος, Καλομοίρης(Βιτώρος), Κεφαλογιάννης Γ.(60’ Δραμουντάνης), Βατσινάς.

Ασήμι: Ντάγκινης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζηπαυλίδης Α., Σφακιανάκης, Αβανίδης, Στεφανάκης, Χατζηκωσταντίνου(60’ Ανδρεαδάκης, Έντι(65’ Τσαφαντάκης), Χατζάκης, Μακράκης(70’ Αντώνακης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P