Η «απάντηση» Τζωρτζακάκη σε Μανουσάκη για το «συμβάν» στο Τυμπάκι!

Τη δική του απάντηση για τα όσα ανέφερε στην δήλωσή του ο πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης για τη «φιλοξενία» του στο Τυμπάκι, θέλησε να δώσει ο πρώην Γενικός Αρχηγός της Πυργιώτισσας Νίκος Τζωρτζακάκης!

«Βέλη» Δ. Μανουσάκη σε ΑΟΤ και Κλέαρχο Ζαχαριουδάκη

Στη δήλωσή της σε βάρος του Κλέαρχου Ζαχαριουδάκη και του ΑΟΤ, ο πρόεδρος των Ασιστών αναφέρει σε ένα συμβάν στο Τυμπάκι σε αναμέτρηση τρία χρόνια πριν, ωστόσο με δική του απάντηση ο πρώην Γενικός Αρχηγός της Πυργιώτισσας ζητά από τον «φίλο του» όπως τον αναφέρει να αφαιρέσει το συγκεκριμένο σχόλιο από τη δήλωσή τους και εξηγεί τους λόγους.

Συγκεκριμένα στη μακροσκελή του δήλωση ο Νίκος Τζωρτζακάκη αναφέρει:

«Διαβάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου των Ασιτών Δ. Μανουσάκη με έκπληξη διάβασα ότι αναφέρεστε στη φιλοξενία πριν 3 χρόνια στο Τυμπάκι, εννοώντας τον αγώνα Πυργιώτισσα-Ασίτες 2018-2019 για την Β2 ΕΠΣΗ 14/04/2019. Σαν γενικός αρχηγός τότε στην ομάδα προτεραιότητά μου ήταν η ασφάλεια και ο σεβαστός όλων εντός και εκτός γηπέδου, ιδιαίτερα στους παράγοντες στους οποίοι ακόμα και τώρα αναγνωρίζω την προσπάθεια και την αγωνία να κρατήσουν τις ομάδες της περιοχής τους (το έζησα 4 χρόνια), οι περισσότεροι ακόμα μου το αναγνωρίζουν.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί δεν είναι σωστό να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στον ποδοσφαιρικό κόσμο και αντιπαλλότητα σε δύο περιοχές του Ηρακλείου.

Φίλε Δημήτρη: 1. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μία λάθος απόφαση του διαιτητή (έβγαζε κίτρινες κάρτες στους παίκτες σου για διαμαρτυρία με κίνδυνο να αποβάλει παίκτη) άφησες την κερκίδα και την οικογένειά σου, έσπασες την πόρτα και εισέβαλες στον αγωνιστικό χώρο, τότε λόγω ότι οι περισσότεροι παίκτες μου ήταν ανήλικοι, μπήκαν και οι γονείς(φοβούμενοι για την σωματική ακεραιότητα των μικρών) στο γήπεδο και σε έβγαλαν έξω. Μετά από αυτό με εντολή μου ΚΑΝΕΝΑΣ φίλαθλος δεν ασχολήθηκε μαζί σου και προστατέψαμε την οικογένειά σου. Δεν υπήρξε ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους Ασίτες.

2.Την επόμενη χρονιά αντίπαλοι στην Α2 Φαιστός-Πυργιώτισσα – Ασίτες 2/11/2019 με τελικό σκορ 2-3, παρόλη την πικρία μου, μετά το τέλος του αγώνα προσφέραμε φαγηρό και ρακί σε όλη την αποστολή των Ασιτών στην κουβέντα που κάναμε δεν αναφέρθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή του γιατί και άλλη φορά μου είχε πει ότι τιμωρήθηκες χωρίς λόγο αλλά πιστεύω ότι η αναφορά σου στο συγκεκριμένο συμβάν αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις ήταν πάνω στην αγανάκτησή σου και ΑΣΤΟΧΗ. Επειδή δεν μπορώ να απολογούμαι για ένα συμβάν που ξεκίνησε από δικό σου λάθος, πάνω στην ένταση του αγώνα(σε καταλαβαίνω) και να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις για μία περιοχή. Σε παρακαλώ να αφαιρέσεις από την δήλωση αγανάκτησης σου το συγκεκριμένο περιστατικό για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις για εμένα και την περιοχή μου. Ευχαριστώ.

ΥΣ. Σου μιλάω στον ενικό γιατί σε θεωρώ φίλο μου και σε κάθε ευκαιρία σου στέλνω χαιρετίσματα. Σου εύχομαι να έχει υγεία να συνεχίσεις να έχεις υπομονή και ψυχραιμία όσο ασχολείσαι με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τζωρτζακάκης Νικόλαος

Πρώην Γενικός Αρχηγός ΑΟ Πυργιώτισσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P