Προβληματισμός, αλλά συνεχίζουν στη Δαμάστα

Στόχος να τελειώσει με αξιοπρέπεια η σεζόν.

Στο κρίσιμο Δ.Σ. της Τετάρτης (16/03), οι επικεφαλής της Δαμάστας εξέφρασαν την απογοήτευση τους, καθώς η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια από ανθρώπους, που υποσχέθηκαν ενίσχυση, όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες.

Η σχετική ανακοίνωση: «Στο χθεσινό κρίσιμο ΔΣ της ομάδας μας που είχε άμεση σχέση με το μέλλον της και την  ολοκλήρωση μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, επικράτησε έντονος προβληματισμός με την απουσία για ακόμη μια φορά αυτών που μας έταξαν και υποσχέθηκαν πολλά άλλα έμειναν μόνο στα μεγάλα λόγια και τις μηδαμινές πράξεις, την ώρα που η βοήθεια όλων και η συσπείρωση είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Δυστυχώς παρόντες για άλλη μια φορά ήταν οι σύνηθες ύποπτοι ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος  Αντώνης Παπαδάκης που άκουσε με προσοχή την συζήτηση και έδειξε ότι είναι κοντά μας, συμμερίζεται τον αγώνα τα προβλήματα μας και είναι πάντα σε θέση να βοηθήσει. Παρά την καλή παρουσία της ομάδας και την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα δεν είχαμε την συμπαράσταση και την στήριξη από άτομα που περιμέναμε να έχουν ενεργή παρουσία αλλά αντιθέτως είχαμε μόνο κριτική και απαξίωση.

Κάναμε λάθος που τους πιστέψαμε και τους εμπιστευτήκαμε, όπως κάναμε λάθος που αδικήσαμε ανθρώπους που επί χρόνια στηρίζουν και υπηρετούν την ομάδα μας στους οποίους ζητάμε συγνώμη. Όποιος δουλεύει σκληρά σίγουρα κάνει και λάθη.

Σε ένα μήνα τελειώνει το πρωτάθλημα με την ομάδα μας να έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε και σίγουρα η θέση που βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ τιμητική. Όσοι αγαπάμε και αγχωνόμαστε για αυτή την ομάδα θα την πάμε μέχρι το τέλος  με αξιοπρέπεια και οποιοδήποτε κόστος με τα σωστά και τα λάθη μας.

 Έχουμε δώσει μεγάλο αγώνα μέχρι σήμερα για να μην διαλυθεί η ομάδα και να συνεχίσει αδιάλειπτη στο μέλλον την παρουσία της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και της ΕΠΟ. Μπροστά μας έχουμε ένα λαμπρό μέλλον αφού η συνεργασία με την Ακαδημία του Κάντια έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει καρπούς, ενώ τα μεγάλα έργα στο γήπεδο μας (αντικατάσταση τάπητα-κερκίδα-αποδυτήρια- κλπ) σύντομα θα ξεκινήσουν και θα το κάνουν σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις  ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Κρήτης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P