Με στόχο το τρίποντο στις Αρχάνες για να μείνει ζωντανός

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λασιθίου, ο ΑΟΑΝ στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο Γιούχτα!

Στον τελικό του Κυπέλλου Λασιθίου ΑΟΑΝ και Νίκη Σητείας!

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά διαχειρίστηκε με σχετική ευκολία το 3-0 του πρώτου αγώνα και μετά το 0-0 εχθές Τετάρτη κόντρα στην Αναγέννηση εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Σητείας!

Στον ΑΟΑΝ πάντως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, καθώς από σήμερα κιόλας επιστρέφουν στις προπονήσεις και ξεκινούν τη «μίνι» προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με το Γιούχτα στις Αρχάνες, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη ούτως ώστε να μείνει ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου!

Άλλωστε ο ΑΟΑΝ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή έχοντας την τελευταία αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ και σε καμία περίπτωση δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι δεν κρατάει την «τύχη» στα χέρια του!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενόψει της αναμέτρησης με το Γιούχτα και έτσι ο ΑΟΑΝ θα μεταβεί στις Αρχάνες με στόχο τη νίκη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ωστόσο απέναντι σε μία ομάδα που έχει ανάγκη τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία!

Μάλιστα ο ΑΟΑΝ αναμένεται να έχει σε ένα ακόμα ματς τη στήριξη του κόσμου του, καθώς φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν το παρών στις Αρχάνες για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Νίκου Σουργιά στην προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P