Χ. Βασιλάκης: «Ευχαριστώ το φίλο Σπύρο Ξυπάκη για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα»

Το δικό του αντίο και ευχαριστώ στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Σπύρο Ξυπάκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης!

Παρελθόν από τη Γαρίπα ο Σ. Ξυπάκης- Νέος τεχνικός ο Δ. Λουλουδάκης!

Ο πρόεδρος του σωματείου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «φίλο» όπως τον χαρακτήρισε Σπύρο Ξυπάκη και τον ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Σπύρο Ξύπακη για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα της Γαρίπας όλα αυτά τα χρόνια.

Άνθρωποι σαν τον Σπύρο είναι τα θεμέλια του οικοδομήματος που λέγεται ερασιτεχνικό και κατ΄ επέκταση επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι οι άνθρωποι πίσω από τη βιτρίνα, αυτοί που τα κάνουν όλα με αγάπη και υπομονή. Είναι αυτοί που δίνουν κουράγιο και σε άλλους για να συνεχίσουν.

Είναι αυτοί που μαζεύουν τα παιδιά από τα χωριά και τους δείχνουν τον δρόμο του αθλητισμού. Είναι οι ποδοσφαιράνθωποι παλαιάς κοπής μιας άλλης εποχής που δεν ντρέπονται να μαζέψουν και τις μπάλες και τα ρούχα και να μαζέψουν από τα χωριά τα παιδιά δύο και τρεις ώρες πριν και να έχουν και το καρδιοχτύπι μην τους συμβεί κάτι.

Αν υπήρχαν πολλοί Ξυπάκηδες ίσως κάποιες ομάδες να υπήρχαν ακόμη και να μην εγκατέλειπαν τη δράση και τη λειτουργία τους. Σε ευχαριστούμε Σπύρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P