Παρελθόν από τη Γαρίπα ο Σ. Ξυπάκης- Νέος τεχνικός ο Δ. Λουλουδάκης!

Τρέχουν οι εξελίξεις στη Γαρίπα, με τον Σπύρο Ξυπάκη να δηλώνει την παραίτησή του από την ομάδα και τον Δημήτρη Λουλουδάκη να είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ομάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Ξυπάκης δεν συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του και παρά το γεγονός πως αρχικά δεν έγινε δεκτή, τελικά ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας!

Οι εξελίξεις ωστόσο δεν σταματούν εκεί, καθώς μετά το διαζύγιο με τον Σπύρο Ξυπάκη οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Θερίσου, Δημήτρη Λουλουδάκη ο οποίος και θα είναι ο αντικαταστάτης του Σπύρου Ξυπάκη στον πάγκο της ομάδας!

Ο Σπύρος Ξυπάκης μάλιστα με δήλωσή του στο ???????????????????????????????????????? θέλησε να πει το δικό του αντίο στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από 4 χρόνια στον πάγκο και όχι μόνο στην ομάδα της Γαρίπας για προσωπικούς λόγους έθεσα την παραίτησή μου στον πρόεδρο. Φυσικά θα είμαι κοντά στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο χρόνια και τα παιδιά που με άντεξαν και θέλω να ζητήσω συγνώμη αν αδίκησα κάποιον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P