Κ. Σωτήρχος: «Υπέροχο συναίσθημα-Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον Ν. Πατραμάνη»

Ένας από τους μεγάλους παράγοντες της φετινής πορείας του Αγίου Δημητρίου και ο πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο λόγος για τον Κώστα Σωτήρχο, ο οποίος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, το στόχο της ομάδας του στα Play Off αλλά και για το γεγονός πως αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο ικανός επιθετικός του Αγίου Δημητρίου, σε ερώτηση για το φετινό πρωτάθλημα δήλωσε: «Η φετινή χρονιά και γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα της Α2 του  Β’ ομίλου θεωρώ ότι είναι ένα underrated πρωτάθλημα όπως και απρόβλεπτο, καθώς θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι ίσης δυναμικής, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν και όλοι μπορούν αντίστοιχα να χάσουν».

Αναφορικά με το στόχο της ομάδας του στα Play Off ο Κώστας Σωτήρχος εξήγησε: «Ο στόχος μας στα πλέι οφ παραμένει ίδιος με τον στόχο που είχαμε στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δηλαδή να αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό τον κάθε αντίπαλο και το κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό».

Τέλος σε ερώτηση για το πως νιώθει με το γεγονός ότι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να είσαι στην κορυφή των σκόρερ πόσο μάλλον όταν προέρχεσαι από 8ετη απουσία που βρισκόμουν εγώ.

Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που έχουν συμβάλει σε αυτήν την ατομική μου επιτυχία όπως και στον Νικόλα τον Πατραμάνη, που πίστεψε από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σε εμένα και στα όσα μπορώ να καταφέρω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P