Ν. Βαλαμούτσουνος: «Τιμή μας να παίζουμε με τον ΠΟΑ – Να τερματίσουμε ψηλά στα play offs»

Ο Ντίνος Βαλαμούτσουνος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για τον αγώνα πρόκληση με τον ΠΟΑ στα προημιτελικά του κυπέλλου αλλά και για τα play offs στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του ΠΟΑ, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι τιμή για τους ίδιους να παίξουν κόντρα στους «πράσινους», χρήζοντας φαβορί όπως είναι φυσιολογικό την ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για το πρωτάθλημα λέγοντας πως στόχος της Αγίας Βαρβάρας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στα play offs.

Συγκεκριμένα για το ματς κυπέλλου ανέφερε: «Ο ΠΟΑ είναι μία ιστορική ομάδα με επιτυχίες τόσο στο κύπελλο, όσο και στα πρωταθλήματα που αγωνίζεται. Είναι τιμή μας που θα παίξουμε μαζί στο κύπελλο με μία τόσο καλή ομάδα. Έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά και εμείς δεν θα πάμε αδιάφοροι, θα παίξουμε για ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το πρωτάθλημα δήλωσε: «Στόχος της ομάδας στα play offs είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να τελειώσουμε μία χρονιά με θετικό πρόσημο παρότι ταλαιπωρηθήκαμε με δυσκολίες από τραυματισμούς και κορωνοϊό, όπως έγινε σχεδόν σε όλες τις ομάδες».

Για το ιστορικό final four του κυπέλλου και για το αν μπορεί να βρεθεί η ομάδα του: «Κάθε νέα δοκιμασία είναι ενδιαφέρον και πρόκληση τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τις ομάδες. Όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο που είναι μία γιορτή τότε θέλεις να αγωνίζεσαι παντού οπότε γιατί όχι;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P