Κεφάκης: «Να το απολαύσουμε στα πλέι οφ

Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο λειτουργίας της Τυλίσου.

Ο Κώστας Κεφάκης αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, καθώς έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε πολλές θέσεις στο γήπεδο. Ο «Κεφ» μίλησε στο GRANDSPORT για την μέχρι τώρα πορεία της Τυλίσου και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, ενώ… έβγαλε το καπέλο στον Μιχάλη Ζουραράκη. Αρχικά τόνισε:

«Ο βασικός στόχος μας εξαρχής ήταν να μπούμε στην πρώτη πεντάδα για να συμμετάσχουμε στα πλέι οφ. Τα καταφέραμε και είμαστε φυσικά  πολύ ικανοποιημένοι. Κάνουμε μία πολύ καλή πορεία έως τώρα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Στην ομάδα το στίγμα του έχει αφήσει ο Μιχάλης Ζουραράκης. Έχουμε ένα προπονητή που αγαπάει αυτό που κάνει και μια δίνει διαρκώς κίνητρο για να δουλεύουμε σωστά».

Όσον αφορά στη συμμετοχή στα πλέι οφ, ο 33χρονος παίκτης ανέφερε: «Έχουμε αγωνία για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Γι’ αυτά τα ματς αξίζει να παίζεις ποδόσφαιρο. Είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά. Είναι σπουδαία παιχνίδια. Θέλουμε να  το ευχαριστηθούμε, να το απολαύσουμε και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά».

Ο Κεφάκης κάνει τη δεύτερη θητεία του στην Τύλισο και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το σωματείο: «Η Τύλισος είναι ένα οργανωμένο σωματείο, γίνεται καταπληκτική δουλειά από τον πρόεδρο, τον κ. Κουβίδη, η ομάδα έχει πλάνο και φαίνεται. Διαθέτει παίκτες από το χωριό στο ρόστερ της και γενικότερα είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P