Εντυπωσιακός Άγιος Δημήτριος, «έριξε» στα Play Out τον Αετό Ανωγείων

Μία εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος επικράτησε του Αετού Ανωγείων με 4-1 ρίχνοντάς τον στα Play Out,  του πρωταθλήματος!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Άγιο Δημήτριο καθώς μόλις στο 10ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από πάσα του Σακλαμάκη ο Σωτήρχος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0!

Ο Αετός δεν τα παράτησε και στο 30΄ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με σκόρερ τον Καλομοίρη να σκοράρει και να ξαναβάζει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 40΄ ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Μιχελακάκη να κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα και στο 71΄ ο Μιχελακάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 3-1 και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Σωτήρχος με το δεύτερό του γκολ στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Γκάμπριελ, Σακλαμάκης(75΄ Μπεζάνι), Σχοιναράκης(77΄ Λεμονάκης), Μιχελουδάκης, Νόκου(77΄ Σπηλιώτης), Γκαγκάκης(30΄ λ.τ. Μιχελακάκης), Αγγελάτος, Χουδετσανάκης, Σωτήρχος, Μιχαηλίδης

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης, Μέμος, Κονιός Γ.(60΄ Ανδριάκης), Παπαντωνάκης, Τζιβελέκης, Κονιός Α., Σπαχής Α.(70’ Ιωαννίδης), Σπαχής Μ., Βιτώρος(78΄ Κεφαλλογιάνης Λ.), Καλομοίρης, Βατσινάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P