Συνεχίζει «ακάθεκτος» ο Ποσειδώνας

Μία ακόμα νίκη σημείωσε ο Ποσειδώνας ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Γιούχτα 2010, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή, ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι εντυπωσιακή και μόλις στο 25΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κοζυράκη να κάνει το 1-0, ενώ λίγο αργότερα ο Παπάς, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του Ποσειδώνα για το 2-0!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ασλαματζίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας έφτασε και σε τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Κάτελα, ενώ λίγο αργότερα έχασε και πέναλτι με τον Κοζυράκη!

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ποσειδώνα μπροστά στο σκορ με 4-0, πανηγυρίζοντας μία ακόμα νίκη και κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ποσειδώνας: Κασσαπάκης, Μερκουλίδης, Κάτελας(75΄ Μαρκουλάκης), Ντελάκης, Γεωργόπουλος, Καπιζιώνης, Παπάς(75΄ Μητρογιαννόπουλος), Ασλαματζίδης(46΄ Βιλανάκης), Σημιανάκης(65΄ Τζορμπατζάκης), Κοζυράκης, Λυμπερόπουλος (46΄ Μαυράκης)

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Μπεσιάν, Κωσταντάκης(5΄ Λ.Τ. Μπουμουλάς-60΄ λ.τ. Ουστομανωλάκης), Ζωγραφάκης, Βαρδάκης(45΄ λ.τ. Μπόγρης Ν.), Μπόγρης Μ., Χαλεπάκης, Γιαλυτάκης, Χαλκιαδάκης, Αντωνάκης, Γριβάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P