Ξεπέρασε το εμπόδιο των Κουνάβων ο Μοχός!

Μια ακόμα σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Μοχός, ο οποίος επικράτησε των Κουνάβων με 3-0 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο ρυθμός δεν ήταν καλός στην αρχή της αναμέτρησης με τις καιρικές συνθήκες να επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι άνοιγε, με τον Μοχό να χάνει πρώτος μια τεράστια ευκαιρία με τον Τσεκρέζι να βρίσκεται απέναντι από τον Σημαιάκη και να μην μπορεί να ευστοχήσει.

Λίγα λεπτά αργότερα οι Κουνάβοι απάντησαν στα τετ α τετ με τον Νύκταρη, όμως και αυτουνού η προσπάθεια πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι τελικά βρήκαν γκολ στο 23ο λεπτό όταν ο Ρουσοχατζάκης μετά από κάθετη μπαλιά του Σούρσου πλάσαρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-0.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Μοχός έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως το φάουλ του Νταουσιάνη σταμάτησε στο δοκάρι με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος των 45 λεπτών.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τον Μοχό ωστόσο να κρατάει με ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα έχοντας την κατοχή της μπάλας και τους Κουνάβους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις περισσότερο να απειλήσουν την εστία του Μουτζούρη.

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη έχασε στο 60ο λεπτό την πρώτη καλή της στιγμή στο παιχνίδι, όμως ο Σούρσος αστόχησε από καλή θέση.

Οι γηπεδούχοι στο 68ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι με τον Αμοιρόπουλο να δέχεται σπρώξιμο μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει την άσπρη…βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νταουσιάνης όπου ευστόχησε για το 2-0.

Ο Μοχός κατάφερε στο φινάλε να πετύχει και τρίτο γκολ βάζοντας το κερασάκι στην… τούρτα, όταν μετά από κόρνερ του Νταουσιάνη, ο Ποντίκαλης που είχε περάσει ως αλλαγή σκόραρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοχός: Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης(80’ Στεφανάκης), Αμοιρόπουλος,  Διαμαντάκης Γ., Ρουμελιώτης, Μίχος, Τσεκρέζι(90’ Χαμαλάκης), Νταουσιάνης, Διαμαντάκης Σ., Ρουσοχατζάκης Ρ(90’ Σπανάκης), Σούρσος(70’ Ποντίκαλης).

Κουνάβοι: Σημιανάκης, Μανουσάκης, Τζαγκαράκης, Φουλεδάκης, Σαριδάκης, Σαφάρ, Χρονάκης, Κυπριωτάκης, Πρεντουλής, Χανιωτάκης, Νύκταρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P