«Σούπερ» Ερμής Ατσαλένιου νίκησε με ανατροπή την Γαρίπα

Σε ένα άκρως δυνατό παιχνίδι με ένταση, ο Ερμής Ατσαλένιου παρότι έχανε με 2-0, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 7-2 την Γαρίπα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Η Γαρίπα μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Κετέογλου, σε μια φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες από την γηπεδούχο ομάδα, αφού αρχικά χρειάστηκε η συνεννόηση των διαιτητών για να κατοχυρωθεί το γκολ.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα του Σπύρου Ξυπάκη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Κετέογλου, πιάνοντας στον «ύπνο» την άμυνα των γηπεδούχων δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στην Γαρίπα.

Στην συνέχεια ο Ερμής Ατσαλένιου προσπάθησε να αντιδράσει παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας ευκαιρίες στην εστία του Ροδιτάκη, όμως η Γαρίπα κρατούσε το υπέρ της 0-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξανά μπουν στο παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσαγκαράκη να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και να κάνει το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη ο Ερμής Ατσαλένιου μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε, αφού αρχικά στο 60ο λεπτό ισοφάρισε με τον Κωνσταντακόπουλο, ενώ λίγο αργότερα ο Κουγιός έκανε το 3-2 κάνοντας έτσι την ολική ανατροπή για την ομάδα του Ατσαλένιου.

Τα δύο γρήγορα γκολ έδωσαν ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι σκόραραν δύο ακόμα τέρματα μέσα σε δύο λεπτά με τον Καλλέργη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Ο Ερμής Ατσαλένιου έμοιαζε ασταμάτητος και με τον Καλλέργη στο 80ο λεπτό να σημειώνει χατ τρικ κατάφερε να πετύχει το 6-2. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε στο 85ο λεπτό με τον Μαυρογιαννάκης να βάζει το κερασάκι στην… τούρτα για το 7-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής Ατσαλένιου: Πόλο, Χαριτάκης, Κουμάκης Χ., Μαυροζαχαράκης, Χρονάκης Σ., Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Κωνσταντακόπουλος, Βιτώρος, Δρακάκης, Τσαγκαράκης.

Γαρίπα: Ροδιτάκης, Βαρυξόγλου, Μικέλ, Μωραϊτης, Κατσαμήτρος, Κέντι, Μαυρογιάννης, Αξιώτης, Κετέογλου, Βασιλάκης, Ρώσσου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P