Ένα ακόμα «τρίποντο» για τον ΠΑΟΚ!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας το 4-2 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Καλαϊτζάκη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με υποδειγματικό σουτ έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν σημαντική φάση με τον Βλάχο με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, όμως η μπάλα με τα φάλτσα που είχε κατέληξε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μια ακόμα ευκαιρία για να «καθαρίσει» το παιχνίδι όμως ο Καλαϊτζάκης νικήθηκε από τον Μποστάν κρατώντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημίχρονου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μηνά Πίτσου πάτησε «γκάζι» και με τον εορτάζων Θοδωρή Σκούφο πέτυχε και δεύτερο τέρμα κάνοντας το 0-2. Στην συνέχεια την σκυτάλη ανέλαβε ο Μύρων Ανωγειανάκης, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κατάφερε να κάνει το 3-0.

Η Βόνη προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει με ένα εντυπωσιακό τέρμα του Παπακώστα κάνοντας το 1-3. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να σκοράρουν και τέταρτο τέρμα με τον Ανωγειανάκη να ευστοχεί ξανά από την άσπρη βούλα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε για την Βόνη από τον Τίτο Μυρωδιά ο οποίος κατάφερε να κάνει το 2-4 λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς.

Βόνη: Μποστάν, Σκαρβελάκης, Χατζησεβαστός, Γελαδάς, Ανυφαντάκης, Καλαϊτζάκης, Μυρωδιάς Τ., Σταυρακάκης, Παπακώστας, Καλογερίδης, Βλάχος.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Πήλιος, Μαγάκης, Καλαϊτζάκης, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Σακλαμάκης, Σηφάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P