Επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα στον Ποσειδώνα

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση στον Ποσειδώνα, καθώς παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν εχθές Πέμπτη για το Κύπελλο σήμερα, επιστρέφουν στις προπονήσεις για τη «μίνι» προετοιμασία για το παιχνίδι με το Γιούχτα 2010.

Πρώτη ήττα για τον Ποσειδώνα στο 19ο φετινό του παιχνίδι

Για πρώτη φορά μετά από 18 παιχνίδια (17νίκες-1 ισοπαλία) ο Ποσειδώνας ηττήθηκε, σε μία αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου από τον ΟΦΑ με γκολ στο φινάλε.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή ωστόσο δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, καθώς σήμερα οι ποδοφαιριστές του Ποσειδώνα επιστρέφουν στις προπονήσεις και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στο Γιούχτα 2010.

Αγωνιστικά ο νεαρός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την κατάσταση των Ασλαματζίδη, Μαυράκη και Πεντραράκη οι οποίοι αποχώρησαν με τραυματισμό από το παιχνίδι με τον ΟΦΑ, ενώ φυσικά εκτός θα είναι και ο Μποζατζίδης ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει και στα επόμενα ματς λόγω τραυματισμού.

Παρά τα όποια προβλήματα ωστόσο στον Ποσειδώνα, θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη και να διατηρήσουν την διαφορά τους από την 2η θέση ενόψει και των Play Off του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P