Μουρτζάκης: «Σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στον Ποσειδώνα»

Με δύο δικά του γκολ, ο ΟΦΑ «ανέτρεψε» το εις βάρος του 1-0 και προκρίθηκε στη φάση των «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Ο Μιχάλης Μουρτζάκης, αναδείχθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, έχοντας σημαντική συνεισφορά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, με τα δύο γκολ που πέτυχε, με τον ίδιο να μιλά στο ???????????????????????????????????????? και να δηλώνει χαρούμενος για την συνεισφορά του στην επίτευξη των ομαδικών στόχων.

Επιπλέον, συνεχάρη τον Ποσειδώνα, που όπως τόνισε είναι μία πολύ καλή ομάδα, ενώ για τη συνέχεια, πρόσθεσε πως θα πρέπει να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη πρόκριση, κόντρα στον Ποσειδώνα, που επιτεύχθηκε με ανατροπή, με τα δύο προσωπικά του τέρματα, τονίζοντας: «ήταν μία πολύ σημαντική νίκη-πρόκριση, που μας δίνει δύναμη και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε, πρόσθεσε: «πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είναι ικανοί στο σκοράρισμα, απλά σήμερα (σ.σ. εχθές) έτυχε σε μένα να σκοράρω δύο φορές και να έρθει η νίκη. Είμαι χαρούμενος για τη συνεισφορά μου στην ομαδική επίτευξη των στόχων».

Σε ερώτηση για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ανέφερε: «θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα θα πρέπει να ανεβάσουμε τη βαθμολογική μας συγκομιδή και να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση, γιατί εκεί που βρίσκεται τώρα η ομάδα, δεν της αξίζει αυτή η θέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P