Ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Μία ακόμα αγωνιστική πέρασε με τον Ποσειδώνα να φεύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, σε μία συνήθεια που έγινε… λατρεία τη φετινή χρονιά.

Ο Ποσειδώνας την φετινή χρονιά ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, σε συνδυασμό  με αρκετό ταλέντο, στήριξε τον προπονητή του Νίκο Σουτζή και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο ακόμα και από τα πιο τρελά όνειρα των ανθρώπων της ομάδας!

Ο Ποσειδώνας σε 16 αγωνιστικές μετρά 15 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που είναι αήττητη και βήμα βήμα πετάει προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή τη φετινή σεζόν, έχει βρει τη «μαγική συνταγή» καταφέρνοντας να φτάνει στις νίκες, είτε με εντυπωσιακές εμφανίσεις και σκορ, είτε σε κλειστά παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ.

Κοινός παρονομαστής είναι το γεγονός πως σε όλες τις περιπτώσεις ο Ποσειδώνας φεύγει νικητής από το γήπεδο. Στο ντέρμπι με τον 2ο Κεραυνό, ο Ποσειδώνας δεν εντυπωσίασε ωστόσο έφτασε στο ζητούμενο για τον ίδιο. Να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς θα ακολουθήσει και το «μίνι» πρωτάθλημα των Play Off, ωστόσο ο Ποσειδώνας είναι μία ομάδα με νοοτροπία νικητή που δείχνει ικανή να φτάσει στο τρίποντο ακόμα και αν δεν είναι στην καλύτερή της ημέρα.

Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας ονειρεύονται την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία, κάτι που βάση την εικόνα αλλά και τα αποτελέσματα τη φετινή χρονιά είναι πιο κοντά από ποτέ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P