«Εξάρα» για Δία και 2η θέση!

Με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να πάρει τρεις ακόμα σημαντικούς βαθμούς ο Δίας, ο οποίος επικράτησε του Ηρακλή Νιπιδιτού με 6-1 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κεγιαδάκη στο 25ο λεπτό. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 27ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Δία να έχει την κατοχή της μπάλας και να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 34ο λεπτό με τον Σάλιακα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η ομάδα του Σταύρου Τρανατλίδη «κλείδωσε» τη νίκη με τον Παπαδάκη να κάνει το 4-0.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Νιπιδιτού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 46ο λεπτό κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Μαλαδάκη και να μειώνει σε 4-1. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε με τον Δία να ελέγχει το παιχνίδι και να κρατάει με ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμα τέρματα και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην σπουδαία νίκη που τους ανέβασε στην 2η θέση. Πιο συγκεκριμένα στο 86ο λεπτό ο Κάββαλος έκανε το 5-1 για να μπει το κερασάκι στην… τούρτα από τον Φιράνι στο 90ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Δίας: Αλνασάν(85’ Αγγέλου), Κάββαλος Ν., Σάλιακας, Αλεξόπουλος, Φραγκιαδάκης, Ανδρεαδάκης(55’ Κάββαλος Γ.), Μπορμπουδάκης(55’ Αποστολάκης), Ρουμελιώτης Α., Κεγιαδάκης, Παπαδάκης(55’ Χουρδάκης), Φιράνι.

Ηρακλής Νιπιδιτού: Γιαννακάκης, Κριτσωτάκης, Μανδαλενάκης, Διαλεκτάκης, Δουμανίδης(λ.τ. 43’ Νιωτάκης), Θεοδωράκης, Γεωργιάδης, Δασκαλάκης(85’ Ψαλτάκης), Χαραλάμπης, Μαλαδάκης, Λαζανάκης(65΄ Δρακούλης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ