«Σούπερ» Μυλωνάς και άνετη νίκη για Ρωμανό!

Μια ακόμα σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ρωμανός ο οποίος επικράτησε 5-0 των Ασιτων για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα της Ελιάς μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μυλωνά με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Το γκολ αυτό και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες των Ασιτών έδωσε ρυθμό στους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν στο 24ο λεπτό να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Μεμοτσέλα με προβολή μέσα από την περιοχή.

Η κυριαρχία του Ρωμανού ολοκληρώθηκε με γκολ στο 39ο λεπτό, με τον Μυλωνά να κάνει το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τους γηπεδούχους να είναι και πάλι κυρίαρχοι και να ελέγχουν τον ρυθμό και να καταφέρνουν στο 55ο λεπτό να πετύχουν και τέταρτο τέρμα με τον Μυλωνά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 4-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό με τον Τριανταφύλλου να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ρωμανού και να σκοράρει κάνοντας το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρωμανός Ρουμπάκης Ι., Μπαλάφας Κ.(60′ Δουζένης) , Σεραφειμίδης(65′ Τριανταφύλλου), Ανυφαντάκης(65′ Μπαλτζάκης), Κουκάκης(60′ Μαυρίδης), Ταβλαδωράκης(60′ Παρτάλης), Μυλωνάς, Μαυρομάτης, Ρουμπάκης Γ., Μεμοτσέλα, Γιακουμάκης.

Ασίτες: Γκόγκος, Ζαχαριουδάκης(27′ Αριστεινίδης), Μανουσάκης, Λιανδράκης, Ρουμπάκης Ε., Ρουμπάκης Σ., Περογαμβράκης, Σταματάκης, Δραγαντής, Αναστασάκης Μ., Κοτζαδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P